Inschrijving 47ste Centraal Beheer Midwinter Marathon geopend

Dinsdag 15 oktober 2019

Door Redactie

De inschrijving voor de 47ste editie van de Centraal Beheer Midwinter Marathon in Apeldoorn is geopend. De run wordt dit keer gelopen van 31 januari tot en met 2 februari 2020. Ja inderdaad, 3 dagen dus, en dat is voor het eerst: dat komt door de komst van de Night Run op vrijdagavond.

De organisatie verwacht dat er ongeveer 14.000 lopers zullen inschrijven voor de zes verschillende afstanden. Voor de Kroondomein Het Loo Marathon en de nieuwe Centraal Beheer Night Run is de belangstelling zo groot dat de organisatie verwacht dat deze binnen enkele dagen zijn volgeboekt.

Zoals we laatst al konden melden, zal De Centraal Beheer Night Run donker Apeldoorn van de mooiste kant laten zien, meldt de organisatie. ,,Het wordt een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 kilometer dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Het is bij deze loop mogelijk dat de lopers een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de fun! Maximaal 600 lopers kunnen deze unieke ervaring beleven De start is op vrijdag om 19.30 uur en is bij uitstek geschikt om samen met het gezin, familie of vrienden te volbrengen.”

Afstanden

Een overzicht van de afstanden van de Centraal Beheer Midwinter Marathon 2020:
Vrijdag 31 januari
* Centraal Beheer Night Run – 4 km – 19.30 uur
Zaterdag 1 februari
* Kroondomein Het Loo Marathon – 42 km – 10.30 uur
Zondag 2 februari
* Centraal Beheer Kidsrun – 1 km – vanaf 10.00 uur
* Decathlon Mini-Marathon – 10 Engelse mijl (16,093 km) – 11.15 uur
* Asselronde – 25 km – 11.45 uur
* Centraal Beheer Acht van Apeldoorn- 8 km – 15.00 uur
* Businessrun – 8 km en 10 Engelse mijl – 15.00 en 11.15 uur

 

Inschrijven voor alle afstanden kan tot en met 5 januari en alleen via www.midwintermarathon.nl. Er is géén nainschrijving mogelijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!