Internationale Vrouwendag: Momtrepreneur viert met verwendag voor ondernemende vrouwen

Zondag 3 maart 2024

Door Redactie

Vrijdag 8 maart staat wereldwijd bekend als Internationale Vrouwendag, een dag om de prestaties en bijdragen van vrouwen te vieren. In Apeldoorn wordt deze dag op een bijzondere manier gevierd door Iris Huigsloot van Momtrepreneur, een lokale netwerkclub voor ondernemende vrouwen.

Gezellig koffiemoment en gratis up-do’s

Iris Huigsloot, oprichter van Momtrepreneur, is enthousiast over het aankomende evenement: “Een mooi moment om jezelf te verwennen bij Eigen Stijl én gratis kennis te maken met Momtrepreneur. We maken er een gezellig koffiemoment van waarbij tien aanwezigen kans maken op een mooie up-do van Marjolijn van Eigen Stijl of Maaike van Miss Scissors.”

Solidariteit en empowerment

Tijdens Internationale Vrouwendag draait het om solidariteit en empowerment, legt Huigsloot uit. “Bij Momtrepreneur vinden we deze waarden ook erg belangrijk. Elkaar gunnen, inspireren en helpen in het ondernemerschap én privé-leven. We komen graag in een gezellige en laagdrempelige setting bij elkaar. Op deze speciale dag vinden we het extra leuk om ondernemende vrouwen te verwennen.”

Iedereen welkom

Iedere ondernemende vrouw is welkom op vrijdag 8 maart van 9.30 tot 11.30 uur bij Eigen Stijl concept store op de hoek van de Langeweg en Koninginnelaan. Aanmelden kan via de site van de organisatie. Het evenement is gratis toegankelijk.

Over Momtrepreneur

Momtrepreneur is een club en inspiratieplatform dat tot doel heeft het leven van moeders en ondernemende vrouwen met een bedrijf leuker, makkelijker en interessanter te maken. De club organiseert landelijk netwerkevenementen en heeft haar roots in Apeldoorn en omgeving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!