Je volgende meeting op flip flops

Maandag 23 juli 2018

Door Martijn de Frankrijker

Een paar flip flops onder je strakke pak. Het zou zomaar kunnen bij stadsstrand SOAP. Want naast eten, drinken en het grootste terras van Apeldoorn biedt de nieuwste horecagelegenheid van Apeldoorn ook mogelijkheden voor bedrijven en ondernemers. Zo heeft SOAP een eigen businessclub (die ze hun ‘founders’ noemen) en bieden ze in samenwerking met Buro In! zakelijke arrangementen aan.

Alleen de gasten zitten stil bij SOAP. Alleen zij hebben de tijd om hun voetjes omhoog te gooien en achterover te leunen. Want voor het team achter SOAP, onder de bezielende leiding van Wilson ’t Lam, is het hard werken. ,,En niet alleen voor onze dagelijkse gasten. Ook onze Founders gaan we in de watten leggen”, vertelt ’t Lam.

Founders

De Founders van SOAP zijn een groep van, nu, 30 ondernemers die SOAP financieel ondersteunen en in ruil daarvoor vele extra’s krijgen. Zo zijn er speciale events voor de club en mogen ze jaarlijks voor 600 euro op ‘de rekening’ laten schrijven. Wilson vertelt: ,,Het zijn ondernemers die Apeldoorn in hun hart hebben en iets moois willen helpen neerzetten. Voor mensen die dat goed vinden klinken is er nog een mogelijkheid om aan te sluiten. We hebben nog een paar plekjes.” Aanmelden kan door contact op te nemen via de website.

Er op uitje

Naast de club Founders biedt SOAP voor alle ondernemers en bedrijven van Apeldoorn nog iets moois aan; zakelijke activiteiten, zoals teambuilding. Hiervoor hebben ze hulp ingeschakeld van Ingeborg Leerkes (Buro In!). ,,Deze locatie is uniek”, vindt ze. ,,Om te beginnen met iets praktisch: de 300 parkeerplekken en het grote open veld naast SOAP. Dat biedt al zoveel mogelijkheden. Daarnaast is de sfeer goed, het eten lekker…SOAP heeft teambuilding op zijn buik geschreven.” Samen bieden SOAP en Buro In! activiteiten aan zoals Expeditie SOAP, Buitenkoken en Highland Games, om maar een kleine greep te doen. Bij Buitenkoken bereidt het team op houtvuur zelf een driegangendiner en wordt bij Expeditie SOAP het leukste onderdeel van het populaire TV-programma Expeditie Robinson nagebootst: de spellen.

Speciale events

Op al deze manieren is SOAP druk bezig om de nieuwste hotspot van Apeldoorn te worden. Een schepje daarbovenop doen ze met het SOAP Festival (met speciale avond voor Founders) van 24 tot en met 26 augustus. ,,De details daarvan houden we nog even in onze hoge hoed, maar dit wordt heel gaaf”, vertelt ’t Lam.

Soap is zes dagen in de week geopend voor lunch, borrel en diner. Kijk voor meer informatie op www.soap-apeldoorn.nl

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

SOAP Apeldoorn

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?