Jongen van 11 neergestoken op schoolplein

Maandag 3 september 2012

Door Redactie

Google Streetview

Afgelopen zaterdagavond rond 19.30 uur is op het schoolplein van een basisschool aan de Burgersveld een jongetje van 11 jaar met een mes gestoken.

Volgens de politie waren er twee oudere jongens die ruzie zochten met de spelende kinderen. Eén van de jongens trok vervolgens een mes en stak het jongetje van 11 in zijn been. Ook een ander kind is geraakt door het mes en liep daarbij snijwonden op. Het duo maakte zich daarna uit de voeten.

De politie zoekt naar aanleiding van dit incident getuigen. Het gaat om twee jongens. Beiden zijn ongeveer 16 jaar oud, hebben een blanke huidskleur en zijn ongeveer 1,.80 tot 1.85 meter lang. De jongen met het mes heeft een breed postuur en langer haar tot over zijn wenkbrauwen. Hij droeg een zwarte zonnebril met gele zijkanten en een zwart t-shirt met strepen. De jongen met wie hij was heeft een mager postuur. Hij droeg een zwarte muts en heeft donker haar tot op de schouders. Hij droeg een zwarte spijkerbroek.

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over dit incident of de twee jongens die gezocht worden. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?