Juni actie ´2 voor de prijs van 1´ in het regionaal OV

Donderdag 29 mei 2014

Door Redactie

Redactie

In juni kan iedereen in Gelderland, Overijssel en Flevoland voordelig kennismaken met het openbaar vervoer. In deze periode kunnen twee personen met de bus of regionale trein reizen voor de prijs van één. Het werkt heel eenvoudig. Eén persoon reist met een geldig vervoerbewijs. De tweede persoon kan het speciale e-ticket aanvragen op www.ervaarhetov.nl en daarmee gratis meereizen.

Met dit gratis e-ticket kun je samen bijvoorbeeld lekker gaan shoppen. Maar ook vrienden of familie bezoeken, naar het museum, of een dagje op stap gaan. Bijkomend voordeel van het openbaar vervoer is dat je de verkeerschaos en parkeerproblematiek kunt vermijden. De actie is geldig van zondag 1 juni tot en met maandag 30 juni.

Printen en reizen

Ervaar het OV wil mensen kennis laten maken met de mogelijkheden van het openbaar vervoer. Via de website www.ervaarhetov.nl is een speciaal gratis ticket beschikbaar voor iedereen die voordelig wil reizen. Invullen en printen is heel eenvoudig en daarna stap je gemakkelijk samen in en samen uit voor de prijs van één. Op de website is ook een handig overzicht van allerlei leuke en interessante uitstapjes in Gelderland, Overijssel en Flevoland te vinden. Geïnteresseerden die een bestemming selecteren, krijgen direct een reisadvies van deur-tot-deur.

Ervaar het OV

De 2 voor de prijs van 1-campagne is een actie van Ervaar het OV. De provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel, de Stadsregio Arnhem Nijmegen en de vervoersbedrijven Arriva, Breng, Connexxion, OV regio IJsselmond en Syntus zijn initiatiefnemers van Ervaar het OV. De acties van Ervaar het OV zijn geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van de regio Twente, gemeente Almere en alle lijnen van de NS. De actie geldt ook in de treinen van de Vechtdallijnen Zwolle – Emmen en Almelo – Mariënberg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!