Kiwanis helpt Bas van der Goor foundation

Donderdag 10 november 2011

Door Tamara Cheizoo-Buis

Mary Ploeg

Serviceclub Kiwanis Apeldoorn en De Passerel/Het Oude Kantongerecht organiseren jaarlijks bijzondere dineravonden ten behoeve van een goed doel. Gisteren was de laatste van dit jaar. Een top diner door Dennis van Gennep, chef-kok van restaurant De Witte Gans in Dalfsen.

Het goede doel was dit jaar de Bas van de Goor foundation. Deze oud Olympisch volleyballer zet zich al jaren in voor een hogere kwaliteit van leven voor mensen, vooral kinderen, met diabetes. De Foundation doet dat door het organiseren van clinics, sportdagen, kampen en challenges.

Tijdens dit feestelijke diner werden gasten verzorgd door Passarel cliënten met een verstandelijke beperking. Aan het einde mocht van der Goor de opbrengst in ontvangst nemen: een cheque van maar liefst € 10.000. Bij elkaar gebracht door de deelnemers aan alle vier de vier dineravonden en de geveilde kunstwerken, gemaakt door cliënten van de Passarel.

Muzikale omlijsting was er door een aantal leerlingen van Markant. Met hun miniconcerten van harp, zang en blokfluit kleurden zij de avond. Met een persoonlijk verhaal besloot Bas van de Goor de avond die voor hem de start betekent van een aantal clinics die met de opbrengst georganiseerd kunnen worden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!