KleinGeluk opent nieuwe locatie Veldhuis

Dinsdag 25 februari 2020

Door Redactie

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en heeft het nieuwe woonzorgcentrum Veldhuis aan Kanaal Noord nummer 25 in gebruik genomen. Op 2 maart 2020 vindt de feestelijke openingsceremonie plaats voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en genodigden. Paul Blokhuis, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport verricht de opening.

KleinGeluk

KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Vrijheid&veiligheid en vernieuwend&verantwoord staan bij KleinGeluk voorop bij het bieden van zorg en dagelijks welzijn. De nieuwe locatie Veldhuis, aan Kanaal Noord 25, is dan ook vanuit deze waarden gebouwd en ingericht. Het moderne en sfeervolle woonzorgcentrum is toekomstgericht en duurzaam gebouwd, zonder gebruik van gas, voorzien van zonnepanelen en goede isolatie. Er zijn diverse technische mogelijkheden, waaronder huisautomatisering via leefcirkels. Dit biedt bij het wonen veel vrijheid waarbij veiligheid gewaarborgd kan worden.

Wonen naar wens

De locatie beschikt over 86 comfortabele tweekamerwoningen, twee kamers voor tijdelijk verblijf en een mooie afgeschermde binnentuin. Bewoners kunnen hun eigen leven hier zoveel mogelijk
voortzetten, met professionele en betrokken 24-uurs zorg en diverse activiteiten gericht op persoonlijk welzijn. Elke vleugel van 8 of 9 woningen heeft diverse ontmoetingsplekken: buurtkamers, voorzien van kookmogelijkheden, belevingsplekken met activiteiten en gezellige nisjes en zitjes.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!