Klik & Tik keert volgend jaar terug

Zaterdag 16 december 2023

Door Redactie

De gratis basiscursus Klik & Tik, ontworpen voor iedereen die stap-voor-stap wil leren werken op de computer, laptop of smartphone, keert in 2024 terug bij diverse locaties onder leiding van deskundige digivrijwilligers van het TaalDigiHuis. Een van de cursuslocaties is Don Bosco aan de Sluisoordlaan. De cursus begint op dinsdag 16 januari.

Stap-voor-stap leren

Als je meer wilt weten over het gebruik van je computer, tablet of smartphone en als werken op het internet nog een uitdaging voor je is, overweeg dan deelname aan Klik & Tik. In zes weken leer je alles over onder andere zoeken op internet, e-mailen en internetbankieren. Onder begeleiding van deskundige vrijwilligers kun je in je eigen tempo de oefeningen doorlopen. Als je een eigen laptop of tablet hebt, mag je die natuurlijk meenemen.

Praktische informatie

De cursus bij Don Bosco vindt plaats op dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en strekt zich uit over zes weken, beginnend op 16 januari en eindigend op 20 februari 2024. Deelname aan Klik & Tik is kosteloos, maar aanmelding vooraf is vereist. Dit kan telefonisch door contact op te nemen met Taal DigiHuis CODA (055-5268561) of door een e-mail te sturen naar taaldigihuis@coda-apeldoorn.nl. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is plaats voor maximaal acht deelnemers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!