Kom jij bij Klein Geluk de busuitjes organiseren?

Woensdag 18 september 2019

Door ApeldoornPaktaan

Klein Geluk is specialist ouderenzorg in Apeldoorn op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. De geboden zorg- en dienstverlening is persoonlijk en kleinschalig. Ze focussen op de kracht en betekenis van kleine waardevolle geluksmomenten in het leven van hun cliënten.

Iedere week is er een busuitje voor de bewoners locatie Matenhof, Apeldoorn. Als vrijwilliger voor het organiseren van de busuitjes bedenk je wat een leuk uitje zou kunnen zijn voor de bewoners. Kijk naar de kosten en of het rolstoel toegankelijk is. Zoek uit of er een invalidentoilet aanwezig is, er mogelijkheid is om koffie te drinken en eventueel te lunchen of iets dergelijks.

Daarnaast zit je ook bij de inschrijving (1 keer in de 2 maanden) en kunnen bewoners zich bij jou inschrijven voor een uitje. Je werkt samen met de welzijnsbemiddelaar, receptie en de coördinator van de bus.

Voor meer informatie/aanmelding: a.vanbloois@kleingeluk.nl

Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telefoon nummer: 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!