Ladies Night Eetcafé Fijn en QuePasa 28 maart jl.

Zondag 1 april 2012

Door Ingrid

Henk Schrier

Stom! Een ladies night: De avonden zijn altijd uitverkocht. Waarom is me soms een raadsel. Zodra het startsein is gegeven is werkelijk iedereen er. Een gekakel van een jewelste, je kan elkaar af en toe amper verstaan. Een run op alle stands van deelnemende bedrijven.

Alsof het de laatste uitverkoopdag van je leven is (QuePasa), alsof je nog nooit hebt geweten hoe jij je kan opmaken (Zhane Visagie) of je nagels kan lakken (Lapeluqueria). Alsof je nog nooit eerder een zonnebril hebt gezien (2Dots), of babykleding (Little Gifts Apeldoorn). Alsof je voor het eerst prosecco (huisleverancier Eetcafé Fijn) en chocolade (Chocolaterie Criollo) ziet. Met een schuin oog ook nog de limo in de gaten houden, het zou toch zonde zijn een rit daarin te missen, nu kan het.

Leuk! Een ladies night: De organisatie en de gastvrijheid was top die avond, op alle 3 de locaties: Eetcafé Fijn aan Marktplein, QuePasa aan Koninginnelaan en de limousine die tussen de 2 locaties pendelde. De muziek (Party Harry) was goed en zijn cover van Michel Telo was de aanzet tot een sfeer in opperste stemming. Humor; op de uitnodiging stond dat er een verrassing act die avond zou komen. Harry Vesseur twitterde diezelfde ochtend; ‘vanavond optreden bij fijn, ladies night’.

Is het nou echt leuker zonder mannen? De eerste ‘mixednight’ zou dat pas echt aantonen. Maar ook ik heb er weer eens aan meegedaan en gezellig bij gekletst met vrienden ehh vriendinnen bedoel ik natuurlijk;-)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!