Ledenraden Rabobank geven groen licht voor fusie

Woensdag 25 juni 2014

Door Redactie

Redactie

De voorgenomen fusie tussen Rabobank Gemeente Voorst en Rabobank Apeldoorn en Omgeving is door de ledenraden van beide banken goedgekeurd. Zij hebben op dinsdagavond 24 juni ingestemd met het fusieplan. De twee banken gaan met ingang van 1 oktober 2014 samen verder onder de naam Rabobank Apeldoorn en omgeving.

Samen sterker

Door de fusie ontstaat een moderne bank met een ambitie: gericht op onze klanten in Apeldoorn en omliggende dorpen waarbij de coöperatie centraal staat. Voor klanten en leden betekent dit dat kwaliteit van de dienstverlening in volle breedte wordt verstevigd. De schaalvergroting gaat niet ten koste van de lokale betrokkenheid. Sterker nog: de kernwaarden ‘dichtbij en betrokken’ worden in de nieuwe bank vormgegeven. We streven ernaar om een actieve en moderne coöperatie te zijn.

Betrokkenheid leden

De afgelopen tijd zijn de ledenraden intensief betrokken bij het fusieproces. Op diverse momenten hebben we de ledenraad gevraagd om mee te denken en ze leverden een bijdrage aan het uiteindelijke fusieplan. Verder hebben alle leden via een magazine en antwoordkaart de mogelijkheid gekregen om te reageren met opmerkingen, ideeën of suggesties. De banken zijn bij het voornemen tot de fusie dus niet over één nacht ijs gegaan.

Medewerkers blijven zich inzetten voor de ambities van onze klanten. Dat doen ze onder leiding van Arnold van Eijk (directievoorzitter), Ronald van Wetering (directeur Particulieren), Edwin Boekhorst (directeur Bedrijven) en Emmy Lammens (directeur Bedrijfsmanagement). Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met uw eigen bank. Kijk voor de contactgegevens op rabobank.nl/apeldoorn of rabobank.nl/voorst

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?