Logistiek vrijwilliger spel materiaal

Woensdag 17 juli 2019

Door ApeldoornPaktaan

Atlant is op zoek naar een vrijwilliger die materiaal van de Spel-o-theek Casa Bonita naar locaties van Atlant wil brengen en weer terug als de uitleenperiode voorbij is. Als vrijwilliger ben je de verbinding tussen de Spel-o-theek bij Zorggroep Apeldoorn en de verschillende locaties van Atlant. Je vervoert het spelmateriaal naar de verschillende locaties.

Werkzaamheden vrijwilliger

De medewerkers van Atlant geven aan je door wat zij willen lenen en voor welke datum. Je geeft telefonisch door welk spelmateriaal je reserveert bij de Spel-o-theek van Casa Bonita. Je haalt het spelmateriaal op en je brengt het naar de locatie. Je spreekt bij aflevering af wanneer je de spelmaterialen weer op komt halen.  Je hebt een rijbewijs zodat je met de auto de spelmaterialen kunt vervoeren. Je mag gebruik maken van een Atlant auto. Bij groot spelmateriaal kun je gebruik maken van een busje. Het is ook fijn als je een klein beetje overweg kunt met de computer.

Voor meer informatie/aanmelding: r.burgers@atlant.nl
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!