Lumido zet dit seizoen in op beleving

Woensdag 5 juli 2017

Door Redactie

Lumido

De poorten van Lumido openen vrijdag 7 juli weer in het stadspark Berg en Bos. Iedere vrijdag en zaterdagavond ontwaken de lichtjes en showelementen voor een betoverende romantische avond.
Lumido kent een lange traditie welke terug gaat naar de jaren 50. In al die jaren is Lumido met de tijd mee gegaan, maar heeft zeker ook de vaste bijna nostalgische waarden behouden. De gondels waarmee een vaart over het water gemaakt kan worden hebben duizenden rondes over de prachtig verlichte bosvijver al gemaakt. Maar ook de laan der geliefden bestaan nog steeds, weliswaar komen hier ook ieder jaar kleine veranderingen om met de tijd mee te gaan, maar de romantiek op deze laan staat voorop. Zie het als nostalgie in een modern jasje.

Dit seizoen is er voor gekozen voor 2 verschillende avonden te creëren. Niet iedereen zit op live entertainment te wachten dat beseffen we bij Lumido ook. Daarom is de vrijdagavond bijna traditioneel te noemen. Naast de vaste elementen is er met regelmaat een show te zien voorzien van licht, water en vuur op de maat van de muziek. Op zaterdag pakken we groter uit met live entertainment vanaf het podium op het water met onder andere optredens van Jan Vayne en Floortje Smit.

In het pas gerenoveerde theehuis gaan we iets nieuws en unieks doen. We ontwikkelen op dit moment een spel welke ergens tussen mini escaperoom en puzzeltocht in komt te zitten. Tegen een kleine vergoeding is dit spel voor iedere Lumido bezoeker te spelen vanaf 7 juli aanstaande.

Lumido is iedere vrijdag en zaterdagavond vanaf 7 juli te bezoeken vanaf 20:30 uur. Toegangskaarten zijn online al te verkrijgen op www.lumidoapeldoorn.nl Aan de deur zijn de kaarten uiteraard ook verkrijgbaar maar daar zijn ze wel 50 cent duurder.

De laatste mogelijkheid om Lumido te bezoeken is dit jaar op 9 september. Daarna doven de lichten weer tot de zomer weer opnieuw aanbreekt. Meer informatie over Lumido is te vinden op www.lumidoapeldoorn.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Lumido Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!