Making-of Apeldoorn Direct fotoshoot met politie

Vrijdag 20 april 2012

Door Redactie

Peter Vroon & Joke de Wolde

Met regelmaat krijgen we namens de Politie Noord- en Oost Gelderland berichten binnen met diverse voorvallen die gebeurd zijn. Veelal gaan deze berichten gepaard met een onspirerend politie-logo op onze website. Om een beter beeld te geven van een voorgevallen situatie, organiseerde Apeldoorn Direct een fotoshoot.

De fotoshoot was bedoeld om situaties die regelmatig in het nieuws zijn na te bootsen en te fotograferen. Denk aan een arrestatie, een winkeldiefstal, een bekeuring enz. De foto’s zullen dan in de toekomst geplaatst worden bij een artikel waarbij een dergelijk voorval wordt gemeld.

Fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde trokken samen met Bart Goemaat en 6 vrijwillige acteurs op pad om de situaties op plaat vast te leggen. Het resultaat hopen we eigenlijk zo weinig mogelijk te hoeven laten zien, maar ongetwijfeld en hopelijk voor de fotografen die er druk mee in de weer waren, zal dit toch met regelmaat het geval zijn.

Sander Hupkes van GreenPixx Media maakte een korte making-of van de fotoshoot. Deze is hieronder te bekijken:

Apeldoorn Direct bedankt de Politie Noord- en Oost Gelderland, Bart Goemaat en Esther Naber in het bijzonder, fotografen Peter Vroon en Joke de Wolde, cameraman Sander Hupkes en natuurlijk alle vrijwilligers die aan de shoot hebben meegewerkt.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?