Meerdere inzamelingen voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

Dinsdag 3 december 2019

Door Redactie

Marco Betman van de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn heeft tijdens het Kiwanis Charity Event in de Apenheul, een cheque in ontvangst genomen. Het event heeft uiteindelijk 2.500 euro opgebracht voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.

Service organisatie Kiwanis Club Apeldoorn hield dus een ‘charity event’ in de Apenheul en tijdens dit event werd er geld gedoneerd voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Zij kunnen het geld inzetten bij verschillende projecten binnen de stichting. De stichting ondersteunt en begeleidt zwerfjongeren en organisaties die het probleem willen oplossen. Bij de service organisatie Kiwanis zitten meerdere vrijwilligers die zich op verschillende manieren inzetten voor kinderen en jongeren die het wat moeilijker hebben.

Het gaat goed met inzamelingen voor de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Onlangs kregen ze ook al een cheque van het team van Rouwcentrum Rouwenhorst. Er was een collecte gehouden in de Grote Kerk van Apeldoorn. De opbrengst van de collecte was 2.685 euro. Dankzij de giften en de aanvulling door het rouwcentrum kon er een cheque van in totaal 3.000 euro worden aangeboden aan Marco Betman en Simon Boon, beide ambassadeurs van de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!