Help de bevolking van Oekraïne

Meerdere inzamelingen voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

Dinsdag 3 december 2019

Door Redactie

Marco Betman van de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn heeft tijdens het Kiwanis Charity Event in de Apenheul, een cheque in ontvangst genomen. Het event heeft uiteindelijk 2.500 euro opgebracht voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.

Service organisatie Kiwanis Club Apeldoorn hield dus een ‘charity event’ in de Apenheul en tijdens dit event werd er geld gedoneerd voor Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Zij kunnen het geld inzetten bij verschillende projecten binnen de stichting. De stichting ondersteunt en begeleidt zwerfjongeren en organisaties die het probleem willen oplossen. Bij de service organisatie Kiwanis zitten meerdere vrijwilligers die zich op verschillende manieren inzetten voor kinderen en jongeren die het wat moeilijker hebben.

Het gaat goed met inzamelingen voor de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn. Onlangs kregen ze ook al een cheque van het team van Rouwcentrum Rouwenhorst. Er was een collecte gehouden in de Grote Kerk van Apeldoorn. De opbrengst van de collecte was 2.685 euro. Dankzij de giften en de aanvulling door het rouwcentrum kon er een cheque van in totaal 3.000 euro worden aangeboden aan Marco Betman en Simon Boon, beide ambassadeurs van de Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?