Met deA op excursie naar Waterschap Vallei en Veluwe

Vrijdag 28 juni 2013

Door deA

deA

Altijd al eens willen weten hoe Waterschap Vallei en Veluwe groene energie produceert? Ga dan mee op excursie op maandagavond 8 juli, van 20.00 – 21.30 uur, aan de Stadhoudersmolenweg 40. Deelnemers krijgen op een begrijpelijke manier uitleg over de energieproductie en worden rondgeleid over het terrein van het Waterschap waarbij onder andere gasmotoren, vergisting en biogasbehandeling aan bod komen. Iedereen die belangstelling heeft, is welkom. Aanmelden kan via berry@de-A.nl of via de site www.de-A.nl.

deA is de duurzame energiecoöperatie van Apeldoorn. Inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn kunnen klant worden van het energiebedrijf en groene energie afnemen die in de gemeente Apeldoorn (o.a. bij het Waterschap) is opgewekt. Klanten van deA kunnen dus met eigen ogen zien waar hun energie vandaan komt. deA organiseert de excursie voor leden, klanten en alle andere belangstellenden.

Aan de excursie zijn geen kosten verbonden. Voor de mensen die samen op de fiets willen gaan, is er een trefpunt om 19.00 uur op het marktplein, voor Nawijn en Polak. Deelnemers kunnen uiteraard ook op eigen gelegenheid naar het Waterschap. Meer info en aanmelden op www.de-A.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!