Midwinter testrun

Zaterdag 5 januari 2013

Door Redactie

Joke de Wolde

De Centraal Beheer Achmea Midwinter Marathon organiseert op zondag 20 januari de Midwinter Testrun. Twee weken voor de Midwinter Marathon is er de mogelijkheid om gezamenlijk het parcours te gaan verkennen en de conditie te meten. De start is vanaf 09.00 uur bij Helicon Opleidingen aan de Loolaan 69 (school open vanaf 08.30 uur).

De eerste start is om 09.00 uur met de lopers van de Asselronde in twee verschillende snelheidsgroepen (10km/h en 11km/h), daarna om 09.30 uur de lopers van de Mini-Marathon in drie groepen (9km/h, 10km/h en 11km/h) en de groep lopers van de Acht van Apeldoorn volgen om 10.00 uur  in drie groepen (8km/h, 9km/h en 10km/h). De deelnemers aan de Testrun lopen onder begeleiding van ervaren trainers.

Onderweg is er voor de lopers van de Mini en de Asselronde een kraampje waar water is te verkrijgen. Na afloop is er in de kantine van Helicon Opleidingen koffie, thee en andere warme zaken. Parkeergelegenheid is beperkt: kom te voet of met de fiets. Een bijdrage van € 2,- in de pot is wenselijk.
De volgende afstanden worden gelopen:

_ lopers Acht van Apeldoorn: ± 7 km.
_ lopers Mini-Marathon: ± 17,5 km
_ lopers Asselronde: ± 26,5 km.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!