Nationale opstepdag 14 april. Ook in Apeldoorn

Vrijdag 6 april 2012

Door Stadsmens

Hebt u altijd al eens kennis willen maken met de step? Al steppend een sportieve prestatie willen leveren of een recreatieve tocht willen maken? Apeldoorn en de Veluwe lenen zich als geen ander stukje Nederland voor een mooie steptocht. Op zaterdag 14 april wordt de nationale Opstepdag georganiseerd. Ook in Apeldoorn bestaat, net als in 2011 de mogelijkheid om op te stappen.

Steppen is een gezonde, vrije en betaalbare buitensport die door steeds meer mensen wordt ontdekt. De autoped is de afgelopen jaren begonnen aan een ware opmars in het Nederlandse straatbeeld. Niet zo gek, want veel mensen kennen intussen de gezonde eigenschappen die de autoped biedt. Steppen is een perfecte manier om uw figuur en uw conditie op peil te houden.  In Apeldoorn is het opstappunt gelegen aan Kanaal Noord 145 bij de vestiging van TéBé Evenementen Service die dit evenement in samenwerking met Step Forward mogelijk maakt. Bij het opstappunt vindt u informatiemateriaal van de Nederlandse Autoped Federatie, waaronder de stepkalender en een flyer die uitleg geeft over het energieverbruik en de spieren die u  tijdens het steppen gebruikt. Ook zijn leden aanwezig van het Stepteam Apeldoorn en kunt u bij TéBé informatie krijgen over het huren van autopeds.

Kom op zaterdag 14 april a.s. kennis maken met dit gezonde vervoersmiddel. Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op het Kanaal Noord 145 bij TéBé Evenementen Service waar  u gratis kunt steppen en zich tevens kunt laten voorlichten over alles wat met steppen en de autoped te maken heeft.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?