Nieuw: culinaire fietsroutes door Apeldoorn

Vrijdag 3 mei 2019

Door Redactie

Voor wie van fietsen en culinair genieten houdt zijn er twee fietsroutes ontwikkeld. Ontdek de mooie omgeving van Apeldoorn in een route van 45 of 55 km door de binnenstad en over de Veluwe. Bij de culinaire stops onderweg maken de fietsers kennis met de wilde Veluwse seizoensproducten, variërend van een kopje koffie met lekkers, een streekhapje, een streeklunch tot een Veluwse seizoensproeverij.

Fietsers die de route afleggen genieten dubbelop. Een heerlijk ontspannende fietstocht langs de mooiste plekjes in en om Apeldoorn wordt aangevuld met de lekkerste streekhapjes die de Veluwe te bieden heeft. Dat alles is verpakt in één overzichtelijk pakket dat via een e-ticket eenvoudig te koop is. Wie in het bezit is van een e-ticket is krijgt bij de startlocatie een handige informatieve folder met de kaart met de fietsknooppunten, informatie over de interessante locaties op de route en vouchers voor de culinaire tussenstops. Fietsers bepalen zelf wanneer er gefietst wordt of hoe lang ze er over doen.

De culinaire seizoensroutes zijn ook beschikbaar als cadeau. Mail voor tickets en bijpassende cadeau-envelop naar seizoensroutes@vrijetijdswerk.nl.

De seizoensroutes zijn verkrijgbaar tot en met zondag 3 november 2019 via www.uitinapeldoorn.nl/arrangementen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!