Nieuwe sociale huurwoningen aan het Caterplein

Maandag 1 november 2021

Door Redactie

Er wordt al een tijdje gewerkt in het pand aan het Caterplein. Vroeger zat er de Laser Sensation, maar straks zitten er woningen. Boven De Graaf van Vlaanderen en sushirestaurant Yume, op de 2e en 3e verdieping, worden er namelijk 18 studio’s en 4 appartementen afgerond. De bouw is al zo ver dat de woningen rond december van dit jaar verhuurd zullen worden. De huurprijzen van de studio’s en appartementen zullen variëren tussen de 620 en 735 euro, het zijn dus hoognodige sociale huurwoningen.

Inrichting

De woningen verschillen in oppervlakte van 23 tot 38 vierkante meter. De grootte van de ruimtes verschilt per type, wel worden de woningen standaard opgeleverd met een inbouwkeuken. In de studio’s zitten alle faciliteiten in 1 kamer, behalve de badkamer, terwijl de appartementen een aparte slaapkamer hebben. Overigens hebben de studio’s wel een hoogslaper boven de badkamer. Zo kan je de volledige oppervlakte van je woonkamer benutten en hoef je niet een bed midden in je woonkamer te hebben.

Inschrijven kan nu al, je kan je ook al aanmelden voor de kijkdag. De verwachtte opleverdatum van de ruimtes zal rond december van dit jaar zijn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!