Help de bevolking van Oekraïne

#Nordic-Walking trending topic tijdens @ApeldoornDirect borrel

Donderdag 1 december 2011

Door Niels Damstra

Niels Damstra

Voor een verkoper van verzekeringen van een uitvaartonderneming zou het prijsschieten zijn geweest tijdens de Apeldoorn Direct borrel, die afgelopen avond plaatsvond in het ACEC-gebouw.
De selecte groep bezoekers, in voornamelijk de leeftijdscategorie 40+, verschanste zich aan de door Apeldoorn Direct beschikbaar gestelde nootjes en de zorgvuldig bereidde overheerlijke pizza-broodjes.
De her-en-der opgedoken jongere bezoeker baande zich een weg door de grijze massa, om een drankje te kopen van een door de organisatie beschikbaar gestelde consumptiebon. Er werd druk gesproken onder de mensen die elkaar elke dag al spreken, over de onderwerpen die iedere dag besproken worden. Max Dammers en Randy Gasper kwamen, na een half uurtje knipogen, naar mij toe voor een goed gesprek. Ik was blij, mijn avond weer goed. Na ongeveer een uurtje struinde ik tussen de kale hoofden en pacemakers door, in de richting van de deur. Ik struikelde over een, zo dacht ik, verloren kunstgebit. Het bleek echter een nordic-walking stok te zijn. Al met al, het was een gezellige avond, voorzien van een goed gesprek met Randy en Max. Volgende keer ben ik er weer bij!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?