Nu of nooit voor glasvezel in Apeldoorn

Woensdag 25 december 2013

Door FiberApeldoorn

FiberApeldoorn en Reggefiber organiseren een laatste inschrijfdag voor glasvezel in Apeldoorn Welgelegen. Pas als 30% van de huishoudens in de Apeldoornse wijken Welgelegen, Osseveld West, Sluisoord en Zevenhuizen ‘ja’ zegt tegen glasvezel, wordt er gestart met de aanleg. Dit percentage is in zicht, maar nog niet bereikt. Met nog maar een paar dagen te gaan, komt de peildatum van 31 december snel dichterbij.

Laatste inschrijfdag
Bewoners van de genoemde wijken kunnen op zaterdag 28 december van 10.00 uur tot 15.00 uur de laatste inschrijfdag bezoeken bij restaurant De Brugwachter. Zij kunnen hier terecht met al hun vragen over glasvezel. Ook staan de glasvezeladviseurs klaar om onafhankelijk advies te geven. Bewoners worden persoonlijk bijgestaan bij hun keuze voor een glasvezelabonnement.

Kies voor de toekomst
Kiest minder dan 30% van de inwoners van Apeldoorn Welgelegen voor glasvezel, dan kan het jaren duren voordat  Apeldoorn weer de kans krijgt om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van Reggefiber. En dat zou toch zonde zijn. Maak daarom voor 31 december een keuze uit de abonnementen van een van de verschillende serviceproviders. Als FiberApeldoorn willen wij adviseren om je aan te melden, ook al is het maar voor een jaar, voor een glasvezelaansluiting. Hierdoor ontstaat er keuze in Apeldoorn en zijn wij als inwoners niet langer afhankelijk van een partij (UPC) voor een breedband verbinding.

Maatschappelijk betrokken
FiberApeldoorn en Reggefiber willen hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. Voor elk abonnement wat op de inschrijfdag op 28 december wordt afgesloten stelt Reggefiber 30 euro beschikbaar voor een school in het aansluitgebied.

Informatie en persoonlijk advies
FiberApeldoorn heeft speciaal voor deze laatste periode een onafhankelijke online Keuzehulp ontwikkeld. Daar wij geen enkele band met een provider hebben kunnen wij in tegenstelling tot Reggefiber een onafhankelijk persoonlijk advies geven. Meer informatie is te vinden op www.fiberapeldoorn.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!