“Oudjes” genieten van succesvolle 1e wandelvierdaagse

Vrijdag 28 september 2012

Door Redactie

Vorige week hebben medewerkers van locatie de Windkanter een wandelvierdaagse georganiseerd voor hun cliënten. Elke avond ging er een groep cliënten met hun duwers op pad. De wandelingen gingen door de eigen wijk Brinkhorst.

Elke avond werd er gemiddeld 3 kilometer afgelegd. De cliënten genoten van de mooie omgeving en het heerlijke weer. Natuurlijk was er voor iedereen onderweg iets lekkers, zoals bijvoorbeeld een kroket of een ijsje bij de cafetaria.

De laatste avond werden de cliënten ontvangen met muziek, medailles en bloemen. De cliënten, maar ook de vrijwilligers en familieleden hebben enorm genoten en er werd meerdere malen gezegd dat dit evenement volgend jaar zeker herhaald moet worden!

Anita Stegeman, afdelingscoordinator: ‘We waren heel erg blij met alle hulp die we kregen. Iedereen heeft genoten, dus volgend jaar gaan we zeker weer een rolstoelvierdaagse organiseren’.

Vrijwilligers gevraagd!

De locatie Windkanter organiseert diverse activiteiten en heeft hier nog vrijwilligers voor nodig, maar ook tijdens het ontbijt kan men nog hulp gebruiken. Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen met de afdelingscoördinator Anita Stegeman, 055-201 32 15.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?