Politie zoekt getuigen schietincident

Zaterdag 18 februari 2012

Door Niels Damstra

APELDOORN – De politie is een uitgebreid onderzoek gestart na een incident dat zich in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 februari heeft voorgedaan aan de Koninginnelaan in Apeldoorn. Een 21-jarige Apeldoorner is mishandeld en er zou geschoten zijn. De man is niet geraakt, hij liep enkele lichte verwondingen op door de mishandeling. De politie zoekt getuigen.

Het incident deed zich rond 02.00 uur voor. Bij de kruising Emmalaan/Koninginnelaan is de Apeldoorner mishandeld door twee onbekende mannen. Tijdens het incident is er vermoedelijk geschoten. Het duo sloeg op de vlucht toen er een voorbijganger aan kwam rijden. Zij renden de Emmalaan in. De voorbijganger heeft de Apeldoorner geholpen. Het slachtoffer had lichte verwondingen maar hoefde niet naar het ziekenhuis overgebracht te worden.

De gealarmeerde politie kwam ter plaatse en heeft direct een uitgebreid onderzoek ingesteld. In verband met het onderzoek is de politie dringend op zoek naar getuigen die iets van het voorval gezien hebben of informatie hebben. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?