Popronde 2023 komt eraan

Dinsdag 12 september 2023

Door Kevin van Es

Goed nieuws voor de Apeldoornse muziekliefhebber: Popronde 2023 komt er weer aan. Het rondreizende muziekfestival, georganiseerd door Stichting Popwaarts, strijkt vrijdag 15 september neer in Apeldoorn.

Als vanouds

De editie van 2020 ging, vanwege de corona maatregelen, niet door. Een jaar later vond het evenement op kleine schaal plaats, met optredens in kunst theaters, zo vertelde organisator Wessel afgelopen jaar in gesprek met Apeldoorn Direct. Afgelopen editie was weer als vanouds.

Met een handig programmaboekje of de Timesquare-app in je hand, kun je de stad verkennen en op zoek gaan naar je nieuwe favoriete artiest, act of band.

Gratis toegankelijk

De optredens van Popronde Apeldoorn zijn gratis toegankelijk. Je kunt binnenstappen bij deelnemende locaties, zoals GIGANT, ACEC en Mansion24, en genieten van live optredens zonder een cent uit te geven.

Line- up

Ook het programma van dit jaar is bekend, met onder andere Liam Pek, Maartje, Oh Whale en Radio Trapani. Bekijk alle locaties en de gehele line-up op de website van Popronde Apeldoorn.

Stuur voor eventuele vragen een e-mail naar de organisatie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!