Preview Assepoester, de Musical tijdens Kinder Parade Festijn

Vrijdag 21 juni 2013

Door Redactie

www.kinderparardefestijn.nl

Zondag 7 juli kan men tijdens het Kinder Parade Festijn genieten van een preview van de Musical Assepoester, die in het najaar te zien zal zijn in Theater & Congres Orpheus.

‘Orpheus is een van de sponsoren van het Kinder Parade Festijn. Zij hebben die dag de muziektent tot hun beschikking en hebben het voor elkaar gekregen om de preview te kunnen draaien. Daar zijn we enorm trots op’ meldt Wendy van der Velde van de organiserende Stichting Doe-Kids.

Ron Link, zal met drie acteurs een aantal nummers uit de musicals doen, met daarna een meet & greet en fotomoment. De voorstellingen vinden plaats om 12.30, 13.30 en 14.30 uur en zijn gratis toegankelijk

Er is natuurlijk nog veel meer te doen tijdens het kinderparadefestijn. Zie hieronder:

Voorstellingen
Tussen 12.00 en 18.00 uur zijn er diverse voorstellingen in de tenten. Veel dansers, zangers en acteurs geven voorstellingen. De acteurs maken ‘parade’ voor hun voorstellingen. Bijvoorbeeld door heel mooi te zingen voor hun tent, gekke grapjes te maken, of een klein stukje van hun voorstelling te verklappen, waardoor je wilt weten hoe het verder gaat.

We hebben dit jaar veel nieuwe en ontzetten leuke en zelfs landelijke voorstellingen zoals het Koningsspel van de Mheeniacs, altijd garant voor een hilarische voorstelling. Kinderliedjes en muziek met Broodje Aap en de Uit je Hoofd show. De Markies en Markiezin komen dit jaar met een GROTE Live Show met onder andere ‘de jongens tegen de meisjes’. Tim Koldenhof producties speelt ‘Van Koeienpoep naar kaviaar!’ waarin acteurs bekend van de televisieserie Vrijland spelen. Mime en clownerie vind je bij Theater Zonder Bla Bla en trots zijn we ook op de show van de Zingende Zeemeerminnen.
De muziektent is dit jaar het decor voor theater Orpheus. Orpheus is aanwezig met een preview van Assepoester, de Musical. Ron Link, een van de hoofdrolspelers is deze dag zelf aanwezig en zal samen met drie acteurs een aantal nummers uit de voorstelling spelen. De voorstellingen zijn gratis toegankelijk en vinden plaats om 12.30, 13.30 en 14.30. Na iedere voorstelling is er een mogelijkheid voor een Meet & Greet/fotomoment.

Diverse kinderactiviteiten op het festivalterrein
Ook zijn er overal kinderactiviteiten en workshops buiten de tenten. Zo is er een glamourshoot waarin jij model bent, je kan met bootjes varen op de vijver, ezeltje rijden, je uitleven op de stormbaan en het springkussen, skelteren op de stoere skelters van Wassink, je laten schminken en optutten, of je vermaken op het speelterrein ‘Apeldoorn on the Beach’ met veel spetterpret. Kinderen tot vier jaar zijn van harte welkom bij de alles met ballenhoek van Kinderopvang OOK.

Kleedjesmarkt

Wil jij ook een plekje in het park waar je spullen kan verkopen? Dat kan. Reserveer een plekje via de website.

Horeca
Natuurlijk is er voor de kinderen een speciaal horecaterras waar je patatjes, pannenkoeken en pizza kan krijgen met een glaasje ranja, of zelf een cakeje kan versieren.
Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s
Maar ook voor de papa’s en mama’s is het extra genieten!  Natuurlijk zullen zij minstens zoveel plezier beleven aan de voorstellingen. Slenter lekker over het terrein om de kinderkleedjesmarkt te bezoeken en langs de vele kraampjes.  De gratis rit in de zweefmolen is niet alleen voor de kinderen!  Schuif aan op het grote, gezellige horecaterras voor overheerlijke koffie, lekkere broodjes, hapjes en drankjes. Of ga lekker picknicken. Kan je op een kleed kijken naar alles wat er gebeurt. We sluiten het festival feestelijk af met live muziek bij het terras.

Toegang
De toegang tot het Kinder Parade Festijn is gratis. Voor een aantal onderdelen wordt een kleine vergoeding gevraagd. Tickets voor de betaalde voorstellingen variëren in prijs van 2,00 euro t/m 5,00 euro per voorstelling. Je kan ook van te voren kaarten bestellen zodat je zeker weet dat je de voorstelling kan zien. Of je kan op de dag zelf beslissen welke voorstelling je het leukste lijkt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Oranjepark Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!