Help de bevolking van Oekraïne

Radio Kootwijk Live ‘Doppelgänger’

Dinsdag 13 september 2011

Door radiokootwijklive

DOPPELGÄNGER – Radio Kootwijk Live concert
woensdag 21 september, vanaf 20:00 uur
Zendgebouw A, Radioweg 1 in Radio Kootwijk

Voor de negende keer speelt de groep Radio Kootwijk Live een bijzonder concert in de prachtige ‘kathedraal’ van Radio Kootwijk.

Wie al vaker is geweest weet dat je vooral het onverwachte moet verwachten en dat de kunstenaars en musici je weer zullen onderdompelen in een veelgelaagde totaalervaring van klassieke en moderne muziek in combinatie met andere disciplines.Voor het thema van deze keer – zie de flyer beneden.

Toegang is gratis, om een vrijwillige donatie wordt na afloop gevraagd.

Mocht je willen komen, graag aanmelden door een mail te sturen naar:

radiokootwijklive@gmail.com
 
Over de groep Radio Kootwijk Live
De groep Radio Kootwijk Live is een netwerk van klassieke topmusici en kunstenaars die nieuwe concertvormen ontwikkelen. RKL heeft een eigen concertserie in Vredenburg Utrecht, en speelt op festivals als het Hudderfield Contemporary Music Festival, Grachtenfestival en het Red Ear Festival Rotterdam. De musici van RKL gebruiken de resultaten van de sessies ook in hun eigen concerten, zoals ‘Tracks’ in het Concertgebouw, de Cellobiënnale en het Julidans Festival. Sinds dit jaar is RKL vaste culturele partner van Staatsbos Bosbeheer in het voormalige Zendgebouw in Radio Kootwijk. 

Musici en kunstenaars Doppelgänger: 
Antje Lohse (zang), Merel Junge (viool), Nina Redding (viool), Hannah Shaw (altviool), Örs Köszeghy (cello), Miriam Overlach (harp), Marijn Korff de Gidts (slagwerk), Marije Nie (tapdans), Makiko Ito (dans), Petra van Aken (choreografie), Judith Bruynzeels (theater), Thomas Johannsen (theater), Eric Langendoen (lokatie theater), Remco Kluizenaar (lokatie theater), Ellen Knops (licht)

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?