Team Infortrainig/Proquro stopt bij Woeste Hoeve tijdens de Ride for the Roses

Donderdag 29 augustus 2013

Door Redactie

Renee Krijgsman Fotografie

Op 8 september 2013 is de 16e editie van de Ride for the Roses in Nederland. Dit bijzondere wielerevenement vindt dit jaar plaats in Ede met een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Het evenement is inmiddels een begrip binnen de Nederlandse wielerwereld. De Ride for the Roses is een fietstocht in de strijd tegen kanker, met voor iedere deelnemer aan de finish een roos. De roos staat symbool voor een morgen voor iedereen. Het peloton voor de 100 kilometer, bestaat uit ruim 6000 fietsers, die de route in een aaneengesloten peloton fietsen. Het tijdsbestek tussen de eerste en de laatste renner, beslaat zo’n 45 minuten!

Ook het Apeldoornse team Infortraining/Proquro doet weer mee, dit jaar voor de derde keer. Het team groeit jaarlijks en bestaat dit jaar maar liefst uit 20 personen! In Proquro (ontwikkelaar en leverancier van inkoopsoftware) is naast Infortraining dit jaar een nieuwe sponsor gevonden. De 20 teamleden halen per individu geld op, de teller staat ca 2 weken voor de start, op 2000 euro. Het doel is om meer dan 3000 euro op te halen. Als je wilt doneren, dan kan dat hier.Klik op één van de deelnemers en je kunt storten.

De ride start dit jaar in Ede, en komt onder meer door Hoenderloo. Door het team Infortraining/Proquro is daarom een Kiss and Ride plek ingericht, waar het team even stopt en waar hun Apeldoornse supporters de fietsers een hart onder de riem kunnen steken. De locatie van deze Kiss and Ride is naast de Woeste Hoeve, tegenover het monument. Het team verwacht rond 13.00 uur deze locatie te bereiken. De eerste fietsers van het peloton komen om ongeveer 12.30 uur langs. Het zou ontzettend leuk voor de renners zijn om daar veel publiek aan te treffen! Er is gezorgd voor een DJ, zodat de sfeer top zal zijn. Zet zondag 8 september, 13.00 uur in je agenda en moedig deze sportieve helden aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!