Help de bevolking van Oekraïne

SamenLoop voor Hoop Apeldoorn zoekt enthousiaste vrijwilligers

Vrijdag 24 mei 2019

Door Redactie

Heb jij paars bloed? En wil je je inzetten voor KWF Kankerbestrijding? SamenLoop voor Hoop Apeldoorn zoekt vrijwilligers die willen helpen in de organisatie. Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni vindt er in het Mheenpark voor de 1e keer in Apeldoorn de SamenLoop voor Hoop plaats.

,,Wij zijn op zoek naar vrijwilligers”, meldt de organisatie. ,,Energieke mannen/vrouwen, die flexibel zijn ingesteld en het leuk vinden om met anderen samen te werken. Leveren van hand- en-spandiensten voor de teams en organisatie tijdens het hele evenement. Wil je helpen bij de bij de inrichting van het terrein, op- en afbouw, beveiliging, ceremonies, kinderloop, catering en horeca, gastheer en -vrouw of welke functie dan ook. Voel je vrij om te reageren. Elke hulp is van harte welkom. Je bent niet verplicht om het hele weekend te helpen. Dagdelen kan ook. Alle hulp is hard nodig. Wil je ook een steentje bijdragen? Twijfel je of wil je meer weten, neem dan even contact op met de organisatiecommissie via samenloop@kwfapeldoorn.nl. Wij kunnen je meer achtergrondinformatie geven.”

Aanmelding team

Wil je een team vormen? Dat kan natuurlijk ook. Hoe kun je dat doen. Vorm een team van familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s. Een team bestaat uit gemiddeld 10-15 mensen. Wilt u een kleiner team samenstellen, dat is geen enkel probleem. Tijdens de 24 uur durende wandel-estafette wisselen de teamleden elkaar steeds af. Er loopt dus minstens één teamlid over het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Contact

Voor aanmelding als vrijwilliger en/of teams of voor meer informatie www.samenloopvoorhoop.nl/apeldoorn. Voor alle actuele informatie volg ons ook op Facebook (Samenloop voor Hoop Apeldoorn) of op Instagram (slvhapeldoorn).

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Zorg

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?