Snapshot: muziek in bange dagen

Vrijdag 10 april 2020

Door Redactie

Michiel Hoogendijk zorgt met zijn muzikale optredens overal in het land voor gezelligheid. Zo ook in Apeldoorn, waar hij voor ouderen die in Berkenhove wonen en/of worden verpleegd optrad. Daar aan de Koning Lodewijklaan zat de stemming er goed in. Zowel beneden als hoog in de appartementen. Hoogendijk kwam overigens niet alleen. Tweestemmig maakten de muzikanten er een vrolijke boel van. Het repertoire is schier eindeloos. Van jazz tot Hollandse meezingers. De bewoners van Berkenhove, hun verzorgers en omstanders konden er niet genoeg van krijgen. Allen hielden keurig de onderlinge afstandsegels in acht. Zo doe je dat als bezoek niet meer voor iedereen van zelfsprekend is.

In deze verwarrende tijden brengt Apeldoorn Direct een reeks met de titel Snapshot. Actuele foto’s met een kort verhaaltje. Net iets meer dan een bijschrift.

Zelf ook opvallende situaties gezien in het kader van de coronacrisis? Stuur ze ons onder dit bericht op Facebook of door te mailen naar redactie@apeldoorndirect.nl. Vertel er wel even bij waar de foto is gemaakt en even 1 of 2 zinnetjes met uitleg van de situatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!