Help de bevolking van Oekraïne

Sociëteit wijkt uit naar Boschvijver

Woensdag 5 september 2018

Door Redactie

Renee Krijgsman

De Sociëteit Apeldoorn heeft onlangs tijdelijk afscheid genomen van haar locatie aan de Kerklaan. Vanwege een verbouwing die zeker een jaar gaat duren is eerder dit jaar een intern onderzoek uitgevoerd naar de beste optie voor een alternatief, tijdelijk onderkomen in Apeldoorn. Uiteindelijk is hierbij de keuze gevallen op restaurant De Boschvijver in park Berg en Bos.

Met de opening van het seizoen begin deze week  werd de vlag van de Sociëteit, die in juni was neergehaald, op een ludieke wijze met een gondel over de grote vijver weer aan land gebracht en ter plekke, op de nieuwe locatie, weer gehesen. De in groten getale opgekomen gasten konden daarna onder meer genieten van heerlijke swingende jazzmuziek, die tot na zonsondergang galmde over het terras van het restaurant.

Vanaf nu gaan de leden van de Sociëteit met haar verschillende clubs en activiteiten dan ook niet meer naar de Kerklaan maar naar het park Berg en Bos. Omdat Apeldoorn geen andere kegellocaties kent, wijken de zeven kegelclubs uit naar Deventer en Arnhem. De biljarters zijn tot na de verbouwing op meerdere locaties in Apeldoorn ondergebracht.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Natuur

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?