Stad in Bedrijf Businessdagen beleeft eerste editie

Vrijdag 26 november 2010

Door Tamara Cheizoo-Buis

Afgelopen dinsdag en woensdag was de eerste editie van de Stad in Bedrijf Businessdagen in Omnisport. Een mooie locatie om ondernemend Apeldoorn bij elkaar te brengen. Naast het bezoeken van de vele bedrijfsstands waren er verschillende sportieve activiteiten te doen en te bekijken. Na een aparte entree waarbij je het gevoel had ‘verkeerd te zitten’ doordat je eerst door een tunneltje liep en een flinke trap op ging kwam je uit in het hart van de wielerbaan. Een goede plek want regelmatig kwam er een fietskampioen voorbij, leuk om naar te kijken!
Op het eerste gezicht oogde de beurs klein, dit kwam waarschijnlijk door de enorme hal. Maar toen ik eenmaal aan mijn rondje was begonnen, verdween dit gevoel. Wat veel bedrijven deden er mee en wat een variatie!

Dat er niet alleen Apeldoorn georienteerde mensen op de beurs af kwamen, bleek wel. Een van mijn gewaardeerde collega’s van dit mooie internetplatform werd zelfs gepolst of hij geen interesse had in grond in de polder. Je weet tenslotte maar nooit.
Voor standhouder Willem van Dam van Computel was het een geslaagde beurs, met name de tweede dag had een goede opkomst. “Het is een accommodatie die leeft. Komt ook omdat er rondom je heen er dingen allerlei dingen gebeuren.” Ook hield hij een aantal goede afspraken aan de beurs over. En dat is de bedoeling

Foto: D&R Fotografie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!