Steeds minder omrijden voor fietsers bij bouw Anklaar

Woensdag 10 juli 2019

Door Redactie

Het is nog even volhouden voor iedereen die graag door de Sluisoordlaan zou willen rijden. De straat is al sinds begin dit jaar afgesloten vanwege het werk aan de weg en de werkzaamheden aan het nieuwe winkelcentrum Anklaar. Fietsers daarentegen hoeven steeds minder om te rijden. Ze kunnen zelfs grotendeels al gebruikmaken van het speciaal voor hen aangelegde fietspad.

Maandenlang moesten de fietsers als ze door de straat wilden fietsen stoepje op en stoepje af om toch uiteindelijk aan de andere kant terecht te komen. Inmiddels is het fietspad open. Wel is het af en toe nog wat behelpen, maar tijdens de werktijden van de bouwvakkers staat het hek open en kunnen deze verkeersdeelnemers via de weg het fietspad op. Voor automobilisten is het dus nog wel even omrijden, maar als het goed is zou de weg eind volgende maand weer open moeten gaan.

Fotograaf Peter Vroon van Apeldoorn Direct nam weer zijn maandelijkse kijkje bij Anklaar om de vorderingen vast te leggen. Er wordt naarstig en voortvarend gewerkt naar de geplande openingsdatum van woensdag 9 oktober. Op 28 juni konden belangstellenden de nog resterende 3 appartementen komen bezichtigen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!