Thermen Bussloo: het beste wellnessresort van Nederland

Vrijdag 14 februari 2014

Door Rianne

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo, het wellnessresort gelegen bij recreatieplas Bussloo, is voor de tweede keer op rij verkozen tot beste wellnessresort van Nederland.

Prijzen winnen zijn ze bij Thermen Bussloo wel gewend. Vorige jaar wonnen ze de Zoover Award voor het Beste Gewaardeerde Wellnesscentrum van Nederland en werden ze, net als dit jaar, verkozen tot het Beste Wellnessresort van Nederland.

Het sauna-, beauty- en wellness resort ontving de prijs op maandagavond 10 februari tijdens de award uitreiking van de Nationale Wellness Verkiezing. Het wellnessresort kreeg een 8,8 als beoordeling. Het cijfer is een gemiddelde beoordeling van 20.000 bezoekers van het resort. Dit was een hoger cijfer dan de 8,4 van vorige jaar. Een prestatie om trots op te zijn.

Op de website van Thermen Bussloo staat het volgende geschreven:  “Als familiebedrijf staat kwaliteit bij Thermen Bussloo erg hoog in het vaandel. We hebben de afgelopen jaren een explosieve groei doorgemaakt en we zijn onszelf continu blijven ontwikkelen. Ondanks dat we groter worden, blijven we ons dagelijks bezighouden met het waarborgen en verbeteren van onze kwaliteit. Het is fantastisch om middels deze award te merken dat ook het publiek dat zo ervaart. Het winnen van de Nationale Wellnessverkiezing voelt als een bezegeling op ons harde werken.”

Volgens de 20.000 bezoekers die een beoordeling gaven is het de moeite waard om Thermen Bussloo te bezoeken. Hardwerkende Apeldoorners hebben natuurlijk behoefte aan ontspanning. Hoe was uw ervaring bij Thermen Bussloo?

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?