Time Freak bij Glowgolf Apeldoorn

Maandag 14 december 2015

Door Redactie

Glowgolf Apeldoorn breidt uit met een Time Freak! Een zenuwslopend spel waarin je met twee personen of in teams de strijd aangaat om het snelst op de oplichtende knoppen te drukken. De Time Freak is vanaf aankomend weekend bij Glowgolf te spelen.

Time Freak is een extra spel element voor Glowgolf en past volledig in de 3D spelbeleving. De spelers worden getest op hun snelheid, uithoudingsvermogen en of ze stressbestendig zijn. Het doel is winnen én de highscore van de dag, maand of alle tijden te verbeteren.

Time Freak

In de Time Freak ruimte gaan de spelers in een glow-in-the-dark 3D ruimte met diverse oplichtende onderdelen de uitdaging aan. De spanning stijgt door de hartslagbeat en diverse sound effects. Op een monitor wordt weergegeven hoe de spelers het spel spelen, dus de overige gasten kunnen kijken en aanmoedigen. Als het spel klaar is wordt de score weergegeven op de Scoring Monitor.

Glowgolf Glowgolf is Glow-in-the-dark minigolf! Het licht is afkomstig van blacklight schilderingen, vloerbedekking en de golfbanen. Door de blacklight verlichting geven de sticks, ballen en banen licht! De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in een avontuurlijk jungle thema.

Een lichtgevend spektakel voor jong en oud

Van kinderfeest tot vrijgezellenfeest, van individueel tot een heel familiespektakel. Glowgolf is geschikt voor iedere leeftijd en biedt voor ieder wat wils! Glowgolf is gevestigd in Wijkcentrum de Stolp, Violierenplein 101, 7329 DR Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op www.glowgolfapeldoorn.nl of op Facebook: www.facebook.com/GlowgolfApeldoorn.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.100 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!