Top 2000 Live Band verlicht Gigant en steunt Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn

Zondag 24 december 2023

Door Peter Vroon

De Top 2000 Live Band speelde zaterdagavond 23 december voor een enthousiast publiek in de Popzaal van Gigant. De popzaal was goed gevuld met mensen die graag de muzikanten en zangers uit Apeldoorn en de nabije omgeving wilden horen. Het is vooral een feest van herkenning waar mensen samenkomen, alle nummers uit volle borst meezingen en waar de muzikanten zich op hun best laten zien.

Alles uit de kast

Prachtig om te zien hoe drie toetsenisten elkaar ondersteunen tijdens het spelen van de nummers. Backing vocals zongen met opvallende passie en plezier. De bassisten en vooral de gitaristen trokken alles uit de kast om de aandacht van het publiek te trekken, met verbluffende resultaten. Dit muzikale project valt op door de snelle wisselingen, diverse muziekstijlen en prachtige visuals. In een dynamische voorstelling werden hits als ‘Beat It’, ‘I Feel Love’, ‘Logical Song’, ‘Take On Me’, ‘9 to 5’ en talloze andere nummers ten gehore gebracht.

Bijzonder doel

De avond had ook een bijzonder doel: de opbrengst was bestemd voor de stichting “Zwerfjongeren Apeldoorn”. De stichting mocht uiteindelijk een cheque van 5000 euro in ontvangst nemen, die ter plekke werd overhandigd aan een medewerker van de stichting.

Beleef het zelf met het beeldverslag van Henk Schier. Eén ding is zeker: dit project, speciaal gemaakt door en voor Apeldoorners, smaakt naar meer.

23 december Popzaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!