Verkeershinder op de A1 tijdens zomervakantie

Dinsdag 12 juni 2012

Door Redactie

Rijkswaterstaat voert in de periode van woensdag 4 juli tot zondag 19 augustus onderhoudswerkzaamheden uit aan de A1 richting Deventer net voorbij aansluiting Hoenderloo (19). Verkeer op de A1 richting Deventer moet hier rekening houden met twee verschoven en versmalde rijstroken. Ook geldt een snelheidsbeperking van 90 km/uur. Op dinsdagavond 26 juni organiseert Rijkswaterstaat een inloopavond in Ugchelen over de werkzaamheden.

Aard van de werkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden wordt onderhoud uitgevoerd aan een gedeelte van het viaduct over de Hoenderloseweg op de A1. Daarnaast wordt de fundering van de weg aangepakt en wordt een nieuwe laag asfalt (ZOAB+) aangebracht. Ook worden de voegen vervangen. De werkzaamheden vinden tussen 07.00 uur en 19.00 uur en af en toe ’s nachts plaats. Rijkswaterstaat doet er alles aan om zo min mogelijk in de avonden en nachten te werken.

In de weekenden van 6, 27 juli en 17 augustus kan er een nachtelijke afsluiting plaatsvinden van de toerit Hoenderloo (19) naar de A1 richting Deventer. De toerit is dan van 20.00 uur tot 06.00 uur afgesloten voor verkeer. Borden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Houd rekening met hinder
Houd in de hele periode rekening met verkeershinder en een langere reistijd. De vertraging kan oplopen tot 15 minuten. Direct omwonenden dienen gedurende de gehele werkperiode rekening te houden met mogelijke geluidshinder. Rijkswaterstaat zal dit tot een minimum proberen te beperken.

Inloopavond dinsdag 26 juni
Rijkswaterstaat organiseert een inloopavond op dinsdag 26 juni van 18.00 tot 20.00 uur in Kapel Ceasarea, Hoenderloseweg 110, 7339 GK Ugchelen. Tijdens de gehele avond kunt u binnenlopen om vragen te stellen over de werkzaamheden aan de A1 bij aansluiting Hoenderloo (19). Vertegenwoordigers van Rijkswaterstaat en de verantwoordelijke aannemer zijn aanwezig om u op de hoogte te brengen van de werkzaamheden en wat u daarvan merkt. Er is geen vast programma tijdens deze avond, u kunt op elk gewenst tijdstip binnenlopen.

Meer informatie
Actuele informatie over de werkzaamheden aan de A1 bij aansluiting 19 Hoenderloo leest u op www.vanAnaarBeter.nl.

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?