Politienieuws: [video] naakte man ontsnapt uit ziekenhuis en verstopt zich in Ugchelen

Donderdag 13 november 2014

Door Redactie

© Joke de Wolde

Naakt wegrennen uit het Gelre ziekenhuis om je vervolgens te verstoppen voor de politie in de bossen van krantenuitgever Wegener. Dat gebeurde donderdagmiddag in Apeldoorn.

De Stentor meldt dat de politie donderdagochtend een naakte man aantrof bij een tankstation in ’t Harde.  De man kon geen ID tonen en wilde niet praten met de politie. Hij is vervolgens meegenomen naar het politiebureau in Apeldoorn, waar hij kleding kreeg. Daar bleef hij zwijgen totdat hij moest overgeven. De politie veronderstelde dat hij ziek was en bracht hem naar het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn. Daar wist de man te ontsnappen en vluchtte Ugchelen in.

De politie wist hem uiteindelijk te arresteren op de Ugchelsegrensweg. Daar was hij over het hek van het vier hectare grote bos van krantenuitgever Wegener geklommen. Met behulp van politiehonden kon de politie de man op sporen om hem vervolgens te arresteren.

 

Kijk mee naar beelden van omroep Gelderland die vastlegde hoe de man naakt werd afgevoerd onder toeziend oog van de hele buurt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!