[video] Social Media Club editie 13 oktober druk bezocht

Donderdag 16 oktober 2014

Door Redactie

Op maandag 13 oktober was er weer een editie van de Social Media Club Apeldoorn. Ditmaal niet in het ACEC maar in de Apeldoorn Business Campus (voormalig Centraal Beheer gebouw).  Vanwege grote belangstelling had de organisatie ervoor gekozen de locatie te verplaatsen. Het thema van de avond was Linkedin waarover Jeroen Ederveen en Jan Willem Alphenaar kwamen praten.

Jeroen Ederveen
Jeroen Ederveen werkt sinds 2007 als Sr. Online Marketing Specialist bij Exact. Hij is verantwoordelijk voor de online marketing van Exact, waaronder social media. Jeroen stond vanuit Exact o.a. als pilot customer aan de wieg van de LinkedIn Company Page en heeft van daaruit in de loop der jaren een berg aan ervaring opgebouwd met bijvoorbeeld LinkedIn’s Marketing Solutions. In zijn presentatie ‘LinkedIn: De B2B snoepwinkel’ legt Jeroen uit wat de kracht van LinkedIn is voor een B2B organisatie.

Nog meer LinkedIn
Onze tweede spreker van de avond is niemand minder dan Jan Willem Alphenaar, LinkedIn watcher en -trainer. Zijn blogs op LinkedInpro.nl worden enorm goed gelezen en ook voor het laatste nieuws rondom LinkedIn zien velen hem als een vakexpert.  Jan Willem publiceert regelmatig e-books en adviseert diverse internationale organisaties in het gebruik van LinkedIn. Zijn ideeën en visies zijn vernieuwend, direct toepasbaar en brengen je in beweging!

 

Meer weten over de Social Media Club Apeldoorn? Kijk dan op smcapeldoorn.nl

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?