Help de bevolking van Oekraïne

Vieze vent

Woensdag 19 oktober 2011

Door Randy Gasper

Foto gemaakt met iPhone 3GS

Van de week stond er een artikel in de lokale krant over een masturberende man uit Apeldoorn. Bah, welke man doet zoiets? Nou deze Apeldoorner deed het dus en dat ook nog met de gordijnen open. Voor zijn gevoel goed verscholen en niet te zien, dat is althans wat hij beweerde bij de rechtbank in Zutphen.

De twee buurvrouwen hebben een andere visie. Zij vonden de man dusdanig in het zicht zitten, dat ze alles konden zien. Bah! Daarom belden ze aan om hem te informeren over zijn zichtbaarheid. Oh nee, dat deden ze niet. De dames waren natuurlijk in shock en informeerden ’s avonds discreet hun partners, die vervolgens even met de buurman zijn gaan praten. Van man tot man. Oh nee, ook dat deden ze niet.

In plaats daarvan zijn zij gauw naar huis gelopen en hebben zij de camera gepakt. Giechel giechel, dit moest opgenomen worden. En toch ook weer: bah! Het is natuurlijk niet om dit goed te praten en de 50 uur werkstraf voor een zichtbaar masturberende man is meer dan terecht (of misschien zelfs te weinig). Je wilt als ouders, zeker in deze tijd van viespeukerij en de aandacht daarvan in de media, niet dat je kind hieraan wordt blootgesteld.

Wel vraag ik mij af waarom de vrouwen zo rigoureus naar de camera grepen? Pure bewijsvorming of toch ook een beetje sensatie? En waarom kon niemand even met de beste man gaan praten. Of waren ze misschien bang dat een goed gesprek wel zou bevallen. Maar goed, ik ken niet het exacte verhaal en dat is het voordeel van een blog. De dames hebben een klepel zien hangen en ik een klok horen luiden. Of hoe dat spreekwoord ook heet.

Hoe dan ook… We zijn wel weer een filmpje rijker! Bah!

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?