Volle bak bij eerste Men Night in bioscoop

Woensdag 5 september 2012

Door Redactie

Randy Gasper

Na een reeks succesvolle serie Ladies Only, was het nu de eerste Men Night in de Apeldoornse JT bioscoop. Niet Magic Mike of Brokeback Mountain, maar twee heuse filmpremières, bier, spareribs en een quiz moesten er een echte mannenavond van maken.

De zaal was voor meer dan driekwart gevuld. Zeker niet slecht voor een eerste keer en dat op een doordeweekse dinsdagavond. De avond begon met de première van The Bourne Legacy, het vierde deel uit de Bourne-reeks waarvan er nog zeker twee van zullen volgen. Een actie thriller die de aanwezigen zeker kon bekoren.

Aansluitend aan de eerste film trakteerde JT Apeldoorn de aanwezige heren om een echte mannenhap: spareribs. De vette hap werd mede aangeboden door het Apeldoornse Sparerib Express die onlangs supplied partner is geworden van alle JT’s in Nederland.

Na de pauze en snack was het sit back and relax tijd voor de tweede film van de avond. Dat was de komedie Ted, een film gemaakt door de maker van Family Guy. Liefhebbers van deze cartoon komen zeker tot hun recht. Ben je geen fan of kenner van Family Guy, dan nog is de film een goede lacher. De film die gaat over een hechte vriendschap van een man uit Boston en zijn tot leven gekomen Teddybeer. Hoewel ze beide qua leeftijd volwassen zijn, komt dat in hun werkelijkheid moeilijk tot uiting. De film is een heerlijke ‘verstand op nul’ film en een zekerheidje als je even lekker wilt lachen om banale grappen.

Voorafgaand aan deze tweede film was er overigens nog een quiz waarbij men bioscoopkaarten en diners kon winnen.

Hebben we dan geen enkel puntje van kritiek? Dan toch één: een Men Night is alleen een Men Night als er geen vrouwen zijn. Toch zaten ze er. Maar goed, een leerpuntje. Met al deze ingrediënten was het zeker een geslaagde eerste Men Night. Wanneer de volgende is, heeft JT Apeldoorn nog niet bekend gemaakt. Woensdag gaan ze in elk verder met Ladies Only, waar de Nederlandse film De Verbouwing in première gaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.300 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

Film

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!