Voorzitters eerst!

Vrijdag 1 februari 2013

Door ApeldoornPaktaan

De voorzitters nemen dit jaar het voortouw. Zowel binnen de vereniging als in het programma van de trainingen van de Bestuurdersacademie. De trainingen, die worden verzorgd door het Verenigingsburo en Sportraad Apeldoorn, staan bijna op punt van beginnen. Met als eerste training van dit jaar de training Voorzitter. Op 11 februari 2013 zal de eerste trainingsavond van de Training Voorzitter aanvangen. Tijdens de training, onder leiding van de trainers Jan Kuipers (directeur FranklinCovey BeNeLux) en Reinier Plante (oud voorzitter van diverse stichtingen en verenigingen), zullen de deelnemers in vier avonden worden meegenomen in het voorzitterschap.

Voorzitterschap, Waar liggen voor mij, als (potentieel) voorzitter, kansen? Waar wil je met de club naar toe? Hoe dien je te functioneren tussen verschillende partijen? Hoe om te gaan met PR zowel binnen- als buiten de vereniging? Maar ook: Hoe om te gaan met crisissituaties? Dit zijn allemaal vragen waar u, als voorzitter of als potentieel voorzitter antwoordt op zult krijgen tijdens de training Voorzitter.

De training Voorzitter is één van de trainingen die de Bestuurdersacademie dit voorjaar organiseert. De Bestuurdersacademie, een samenwerking van het Verenigingsburo en Sportraad Apeldoorn, richt zich op alle leden van verenigingen en stichtingen die zich willen oriënteren op- of verdiepen in bestuurlijke- en vrijwillige functies. De trainingen worden verzorgd door trainers, die in kader van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen geheel vrijwillig hun expertise op hun vakgebied willen delen met Apeldoornse verenigingsmensen en -vrijwilligers.

Daarom: Wilt u, als voorzitter of als potentieel voorzitter, zich kosteloos (nog meer) verdiepen in de taak van Voorzitter? Schrijft u zich dan nu in via onze website!
www.vrijwilligersacademieveluwe.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Nikki van de redactie
Meer dan 1.500 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!