VR Art tekenwedstrijd in CODA

Vrijdag 26 januari 2018

Door Redactie

Vanaf 31 januari kun je meedoen aan de VR Art tekenwedstrijd. Houd je van tekenen, nieuwe dingen proberen en ben je tussen de 8 en 12 jaar? Doe dan mee met de VR Art tekenwedstrijd en wie weet win je gave prijzen!

Op dit moment zijn de werken van de tien finalisten van zowel Schilderij van het jaar als Tekening van het jaar te bewonderen in CODA. Ook in CODA VR Lab draait het de komende weken om teken- en schildertalent. De eerste editie van deze tekenwedstrijd staat in het teken van jouw fantasiewereld. Hoe deze wereld er precies uitziet is natuurlijk helemaal aan jou! Het enige wat de jury wil is dat ze erin kunnen verdwalen..

Hoe werkt het?

We gaan op zoek naar de mooiste tekeningen die gemaakt zijn in het programma Tilt Brush. Vanaf 31 januari kun je tijdens de inloopdagen (elke woensdag van 15.00 en 17.00 uur) in CODA VR Lab werken aan jouw tekening en inzending. Ben je nog niet tevreden? Dan kun je op de zondagen tijd reserveren om verder te werken. Stuur jouw tekening voor 19 maart naar tekenwedstrijd@coda-apeldoorn.nl. De winnaar wordt op 26 maart bekend gemaakt.

Wat kun je winnen?

Bij een wedstrijd horen natuurlijk prijzen! Voor de winnaar wordt CODA VR LAB op afspraak eenmalig opengesteld. Je mag dan vijf mensen uitnodigen om samen een uur lang de mogelijkheden van VR te ontdekken. Daarnaast krijgt de winnaar ook nog een stempelkaart om zo in CODA Fablab te werken of toffe activiteiten bij te wonen.  De tweede en derde plek worden beloond met een stempelkaart voor CODA FabLab. De tekeningen van de winnaars worden na de uitreiking een week lang getoond op de beeldschermen in CODA junior.

Beginner?

Lijkt het je leuk om mee te doen, maar ben je nog niet bekend met VR? Geen probleem! Iedereen kan het leren. Ook is er altijd een medewerker in CODA VR lab aanwezig om je te helpen.

Elke woensdag van 31 januari t/m 19 maart | 15.00 – 17.00 uur | Vosselmanstraat 299, Apeldoorn  | Gratis

Kijk voor meer informatie op www.coda-apeldoorn.nl/tekenwedstrijd.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

ONDERWERPEN

CODA Apeldoorn

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!