Vrijwilligersvacature: marketing medewerker

Donderdag 8 september 2016

Door Redactie

Vrijwillige marketing medewerker

St. Medic is een organisatie van ca. 85 vrijwilligers die belangeloos actief zijn in de hulpverlening (medische hulpgoederen) aan achtergestelde gebieden in de wereld. Medic is een ANBI organisatie en ontvangt derhalve geen subsidie. De goederen (overtollige en geschikt voor hergebruik) worden ons geschonken door ziekenhuizen en andere zorginstellingen en worden eventueel na reparatie via hulporganisaties doorgezonden naar de eindbestemming. Men zou kunnen stellen dat Medic aan deze goederen een 2 e leven geeft voor gebruik in de zgn. 3 de wereld.

St. Medic is op zoek naar een marketing medewerker voor het bijhouden van de website, het verzorgen van brochures en persberichten. Contact onderhouden met instellingen die voor stichting Medic belangrijk zijn zoals NVZ, NVDZ, NGO’s etc. Voor meer informatie/aanmelding kunt u contact opnemen met Bert Kroese, info@medic.nl

Deze vacature wordt u aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan (nieuwe naam voor het Verenigingsburo Apeldoorn), Brinklaan 268, telnr. 055-5270581www.apeldoornpaktaan.nl (website is nog “under construction-in aanbouw”)

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?