Welk Apeldoornse kind wordt De gelaarsde Kat?

Woensdag 7 juni 2017

Door Redactie

Efteling Theaterproducties

Sprookjesmusical De gelaarsde Kat van Efteling Theaterproducties is komend theaterseizoen te zien in Theater Orpheus. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar is het mogelijk een rol in deze voorstelling te bemachtigen. De gelaarsde Kat is op maandag 2 april 2018 (Tweede Paasdag) te zien in Orpheus.

De Efteling Sprookjesmusical De gelaarsde Kat
Ga mee naar een sprookjeswereld waarin De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de Kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. Het enige wat de Kat daarvoor wil hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Waar is Theater Orpheus naar op zoek?
Enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. Gezocht wordt naar kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. In totaal is er plek voor 20 kinderen om mee te spelen.

Voorstellingsdag
Iedereen die geselecteerd wordt mag één voorstellingsdag (dus alleen de voorstelling in Orpheus) meespelen. In de ochtend krijg je nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd.

Aanmelden
Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.orpheus.nl en is mogelijk tot 1 oktober.

 

Onze nieuwsbrief

Elke maandag ons nieuws in de mail?

Meer lezen over stad

REACTIES

Elke maandag ons nieuws in de mail?