Wethouder Prinsen draait een dag mee bij Draisma

Donderdag 4 december 2014

Door Redactie

© Twitter / Ondernemer055

Donderdag 27 november liep wethouder Olaf Prinsen mee met Aannemersbedrijf Draisma Apeldoorn. Het familiebedrijf Draisma bestaat dit jaar 75 jaar. Met ongeveer 85 werknemers realiseert zij zowel kleine als grote projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Wethouder Prinsen werd ontvangen door Kees van Buuren (Hoofd Kleinbouw). Na een korte uitleg over het bedrijf en haar werkzaamheden, werd de wethouder meteen in het diepe gegooid. In de timmerfabriek van Draisma mocht hij een kozijn op maat zagen en in elkaar zetten. Daarna vertrok hij voor een spoedopdracht met de servicebus vertrok naar Beekbergen. Daar repareerde hij samen met één van de timmermannen een deur.

“Het is een mooie manier om de Apeldoornse bedrijven te leren kennen”, aldus wethouder Prinsen. Net als in eerdere stages was de wethouder onder de indruk van de betrokkenheid en de vakbekwaamheid van de medewerkers. De vakmensen vervullen vaak ook onbewust een sociale functie in de contacten die ze hebben met de klanten.

Draisma is lokaal erg betrokken. Ze sponsport diverse sportactiviteiten. Zo is Draisma hoofdsponsor van het volleybalteam Draisma Dynamo. Daarnaast spant het bedrijf zich in om samen met Bouwmensen Apeldoorn jongeren een kans te geven zich in de bouw te ontplooien.

 

Bron: Apeldoorn Actueel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over stad

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!