WSV bekert verder na 4-0 overwinning op Alexandria

Zondag 31 augustus 2014

Door Eddy van der Poel

© WSV Media

Bij de aftrap van de wedstrijd, aan de Voorwaarts, van WSV tegen Alexandria was het duidelijk. De thuisploeg moest met twee doelpunten verschil winnen om de volgende ronde te bereiken. Dit verschil was al gemaakt toen na 20 minuten spelen en een kwartiertje oponthoud door het onweer, dat weer snel overtrok, Gino de Zeeuw scoorde. Daarvoor had Lars Hoekman in de 7de minuut de thuisploeg aan de leiding gebracht. Nog voor rust verhoogde hij het verschil naar 3-0 met een fraaie kopbal. En dat terwijl Alexandria aan de wedstrijd begon met twee overwinningen op zak tegen respectievelijk Columbia en AGOVV.

Na rust breidde WSV de score verder uit en maakte het nog een doelpunt. Gino strafte een fout in de achterhoede van Alexandria af. Met deze 4-0 overwinning van WSV op Alexandria en de 2-7 overwinning op AGOVV werd de pijnlijke 0-3 nederlaag tegen Columbia weggewerkt en werd WSV poulewinnaar.

Komende zondag begint de competitie weer met een thuiswedstrijd voor WSV tegen Schalkhaar. De wedstrijd begint om 14.00 uur en zal als gebruikelijk live te volgen zijn op Radio Apeldoorn Sport.

Graag ontmoet ik jullie bij die wedstrijd Uw r(a/ei)zende reporter.