Feestlocatie TEUN viert al 5 jaar jouw leukste feestjes en mijlpalen!

Zaterdag 8 oktober 2022

Door Nikki Vredenberg

Een jubileum voor feestlocatie TEUN. Al 5 jaar organiseert eigenaresse Elise Teunissen hier de mooiste, leukste, gekste en meest verrassende feestjes. Een aantal jaar geleden spraken wij haar al, maar dit is natuurlijk wel een goed excuus om weer eens bij te praten!

Je eigen feestje

Al vijf jaar vieren mensen hun mooiste momenten bij Elise, maar afgelopen zondag was het haar beurt om te feesten. En dat heeft ze goed gedaan. Zo vertelt ze: “Er worden hier super veel mijlpalen gevierd, van verjaardagen tot huwelijksjubilea en nog veel meer. Nu heb ik zelf een mijlpaal, mijn eerste jubileum, ja die moest ik natuurlijk wel goed vieren! In de middag was er een borrel en in de avond ging echt het dak eraf.” De act Piano Royale met piano entertainer Johnny Corsie en saxofonist Benjamin Kuijpers maakte het helemaal af. Elise benadrukt dat het niet alleen om haar en TEUN ging: “Zonder mijn team had ik dit niet kunnen doen.” Ditzelfde team heeft ervoor gezorgd dat Elise alleen maar hoefde te genieten zondag. “We waren met het hele team en ze zeiden allemaal dat ik moest genieten en dat zij de bar wel gingen regelen. Nou dat genieten, dat heb ik gedaan,” aldus Elise.

Surprise!

De grootste verrassing, in de afgelopen vijf jaar, voor Elise is niet per se de mooiste. Dat was corona. Haar zaak moest, net als alle andere horecazaken, dicht. Ze vertelt: “Ik kreeg laatst een reminder van vorig jaar. Eind september hadden we weer ons eerste echte feestje in TEUN na corona. We keken elkaar toen echt aan van ‘huh, is dat pas een jaar geleden?’. Het voelt alweer zo lang geleden. Gelukkig! Die tijd laten we achter ons.”

Een verdwaald konijn op de wc

Toevallig stelde Elise deze vraag afgelopen zondag nog aan haar team: ‘Welk feestje is je het meest bijgebleven’. Ze vindt het zelf moeilijk om er één te kiezen: “Ik heb natuurlijk heel veel herinneringen. Ik ben er elk feestje bij en er gebeurt altijd wel iets. Thema’s, een speciale Gin-Tonic bar, leuke mensen, bekende mensen. Elk feestje is anders en leuk op een eigen manier.” Uiteindelijk bedacht ze zich iets wat ze afgelopen zondag in haar speech noemde. Ze vertelt: “Na een verkleedfeest met studenten waren we aan het opruimen toen 1 van mijn mannelijke collega’s ineens riep: ‘Kan het zijn dat zijn dat er nog iemand op de wc zit?’. Maar iedereen was al een half uur weg dus dat leek ons niet. Met een schroevendraaier hebben we toen de wc opengemaakt. Zat er een jongen in een konijnenpak slapend op de wc. Toen we hem wakker maakten was hij ook helemaal verbaasd dat iedereen al weg was. Dat soort dingen zijn wel echt grappig.”

Op naar het volgende jubileum

Elise hoop natuurlijk op nog 5 jaar Teun. De afgelopen vijf jaar zijn voor haar heel snel voorbij gegaan. Ze verwacht dat er de komende vijf jaar nog van alles gaat veranderen, maar wat? Dat durft ze nog niet te zeggen. “Ik hoop dat er wat gaat gebeuren, maar ik ben met niets concreets bezig. Ik ben gewoon lekker gefocust op TEUN. Het gaat goed en dat wil ik natuurlijk zo houden.” Elise heeft ondertussen bijna alle feestjes wel gevierd zien worden. Trouwerijen, examenfeestjes, een eerste verjaardag en een tachtigste. Ze heeft zelfs een huwelijksaanzoek meegemaakt. Wat er nog niet gevierd is in TEUN is een vrijgezellenfeest. Wie weet wat de komende vijf jaar brengt!

En dromen? Die jaagt ze na. Tijdens ons vorige gesprek, in 2019, vertelde ze dat New York op haar bucketlist stond. Ondertussen heeft ze die al afgestreept!

Feestlocatie Teun: de Kapelstraat 5, 7311 BK Apeldoorn

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door Kevin van de redactie
Meer dan 1.900 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!