Huize Fleur: huidhonger

Zondag 16 februari 2020

Door JASMIJNVANFLEUR

Archief | Peter Vroon

Zoals je vorige maand kon lezen, begon de interesse voor het werken als ‘Dame van Plezier’ voor Jasmijn van Huize Fleur met een boek. Deze maand vertelt ze over wat eigenlijk vaak de reden is dat klanten bij haar langskomen.

,,Zo’n 2 jaar geleden werd ik gebeld door An, de dochter van Jan. Haar vader ging op z’n 71ste scheiden en zij wilde hem een bezoek aan mij cadeau geven. Ze wilde me eerst spreken voordat ze een afspraak met me maakte; ze wilde er wel een goed gevoel bij hebben. Erg bijzonder en openminded vond ik dat totdat ik de schrijnende reden hoorde. Jan was binnen zijn huwelijk al 32 jaar niet aangeraakt door zijn vrouw. Geen knuffel, geen kus, geen vrijpartij.. niets!

De eerste keer dat Jan bij mij kwam, huilde hij. Na 32 jaar mocht hij weer een vrouw aanraken, kussen, knuffelen. En na al die jaren werd hij weer aangeraakt, gekust en geknuffeld. En ook alle keren daarna zag ik een traantje. Jan had huidhonger. Hij was zo lang niet aangeraakt. An en ik hebben nog af en toe contact over haar vader die door ziekte helaas regelmatig in het ziekenhuis beland.”

Betrapt met zijn beste vriend

Jasmijn vertelt verder: ,,Ook Peter kwam bij mij omdat hij de intimiteit met zijn vrouw miste.  Nadat zij vreemd was gegaan in het begin van hun huwelijk en hij haar betrapte met zijn beste vriend besloot hij om toch samen met zijn vrouw de kinderen op te voeden. Van intimiteit was echter  vanaf dat moment geen sprake meer. De kinderen zijn al lang het huis uit. Peter en zijn vrouw leven al jaren als broer en zus.  Gaan veel op vakantie. Hebben het gezellig samen. Maar er is geen intimiteit, ondanks herhaaldelijke gesprekken. Dus nu vraagt Peter zich af hoe hij daaraan invulling kan geven. Ook hij heeft huidhonger. Er zijn veel mannen als Peter en Jan…

Ik masseer veel. Of laat mij masseren. Vooral als ik merk dat er sprake is van huidhonger. Dan is liefdevolle aanraking nog belangrijker dan seks. En oprechte aandacht. En een (half) uurtje liefde van mij.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.200 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!