Jeroen Stob ziet droom uiteenspatten: Tostizaak Fantostisch per direct dicht

Maandag 5 oktober 2020

Door Redactie

Archief | Amrutha Mol

Het leek allemaal zo goed te gaan. Enthousiast was ‘ie in ieder geval. Maar niemand had de hele coronasituatie voorzien. En Jeroen Stob dus ook niet. Ongeveer een jaar geleden opende hij tostizaak ‘Fantostisch’. Maar nu sluit hij per direct de deuren van zijn onderneming aan de Hoofstraat.

Een droom was het voor Jeroen Stob, om een eigen tostizaak te openen. “Op 1 oktober 2019 kreeg ik de sleutel van mijn droom: een lunchroom en tostibar in het centrum van Apeldoorn”, schrijft hij op de website van Fantostisch. “Vol goede moed en met een enthousiaste club mensen begonnen we aan Fantostisch. Anderhalve maand later gingen de eerste tosti’s over de toonbank en was die droom werkelijkheid geworden.”

Het tij keren

Maar net als iedereen, kreeg ook deze zaak te maken met de coronacrisis. “Een gedwongen sluiting, het aanpassen van de openingstijden en daarmee ook het concept van Fantostisch en alle overige maatregelen zorgde ervoor dat ook wij in zwaar weer terecht kwamen”, legt hij uit. “Lang heb ik gepuzzeld, nagedacht en geprobeerd het tij te keren. Maar ondertussen werd het steeds lastiger om het bedrijf draaiende te houden. Daarom moest er een knoop doorgehakt worden. Deze beslissing is uiteraard niet leuk en doet pijn. Maar ik denk wel dat dit de enige juiste beslissing is.”

Jeroen meldt dat hij Fantostisch ervaren heeft ‘als een waanzinnig avontuur’. “De uitkomst is niet hoe ik hoopte dat het was, maar de weg ernaartoe was waanzinnig.”

Fantostisch sluit per direct haar deuren.Helaas hebben wij moeten besluiten om per direct te stoppen met Fantostisch….

Geplaatst door Fantostisch op Maandag 5 oktober 2020

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Elke maandag onze Apeldoornse verhalen in jouw inbox
De beste berichten en verhalen geselecteerd door onze redactie
Meer dan 2.000 Apeldoorners gingen je voor
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer lezen over ondernemen

REACTIES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!